Post by beucrezkanmasur on Mar 17, 2022 0:22:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal a növelő kulcsokért ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja Classic 2022 version ▞▞▞
Fruit Ninja Classic Arkādes spēles xkl
Nem tudom telepíteni
Ne vásárolj
Megvettem az alkalmazást, hogy eladhassa a magánéletemet.
az utolsó penge nem old ki 100-nál. ne zavarjon.
Igen, tudom, hogy a Halfbrick Studiosnak vannak más játékai is, de miért kell arra kényszerülnöm, hogy minden alkalommal átgázoljak a hirdetések között, amikor játszom?
Játszott YES CHEF! az "exkluzív" titokzatos dojo számára. Jó 3 óra elpazarolt idő, és jutalmam egy...matricával a homlokomon, amelyen az áll, hogy "idióta". A Fruit Ninja azt mondja, hogy a 30. szint után kapod meg, és a játék, amit már elegem van, hogy megemlítem, a 25. szintet mondja (irreleváns, de mégis ellentmondásos), de SEMMIT sem kaptam. Annyira mérges a játék és az időpocsékolás miatt, hogy ezt írjam. Csak tudatni MINDENKINEK, hogy nem éri meg az időt, erőfeszítést vagy FRUSTRÁCIÓT, hogy megkapja a nem jutalmat. Szégyellni kell a megtévesztő reklámot (akkor a fizetős változatban). Köszönöm a segítséget. Nincs link az ügyfélszolgálathoz. Érdemes lehet hozzáadni az ÜGYFÉL-TÁMOGATÁS hivatkozást a rossz értékelés elkerülése érdekében. Főleg, ha nem is jutalmazza meg ügyfeleit azzal a tétellel, amelyről azt állítja, hogy megkapjuk! Nagyon örülök, hogy időt vesztegethetek ennek az értékelésnek a megírására is! Annyira vicces. Egyébként szarkasztikus vagyok. Csak azért nem 1 csillagos, mert a játék átalakult. Még mindig nem éri meg a pénzt, hogy "nincs reklám", tekintve, hogy a fent leírt félrevezető hirdetést, ha kitaláltad, a fizetett verzióban. Egy rendkívül nagy birodalomnak, amely az APPS-ra, mint egyedüli bevételi forrásra épül, többet kellene kínálnia. Hurrá.
EZ A JÁTÉK EONT LRT ME KAP VISSZATÉRÍTÉST ELTELEPÍTÉM ÉS NINCS VISSZATÉRÍTÉSEM SZERETEM AZ YALLS DAMN GAME JOBBAN VESZEK MÁSIK AJÁNDÉKKÁRTYÁT, ÉS MONDOM AZ EMBEREKNEK, NE TÖLTSE LE EZT A HÜLYE RIP OFF JÁTÉKOT
Fruit Ninja Classic อาร์เคด pywk
Megváltozott az eszköz, és nem tudok bejelentkezni, hogy szinkronizáljam régi adataimat egy fizetős verzión
Nekem a free és a teljes verzió sem olyan, mint a képeken, valószínű, hogy régebbi verzió de nem hoz fel az áruház frissítését. Ma vettem meg a fizetőset és az sem olyan.... Ötlet?
Néhány éve fizettem a pro verzióért. Bárcsak nem zavartalak volna. Az ingyenes verzió minden frissítést megkap, míg a fizető ügyfelek semmit sem kapnak pártfogásukért. Csavarja be a fél téglát
visszavitt 2 a mulatságos időkbe. Nagyon szórakoztató, főleg többjátékos módban
Nem tudom túllépni a 42-es szintet. Minden alkalommal, amikor fellépek a 43-as szintre, a szintsáv meghibásodik, majd amikor legközelebb tapasztalatot szerzek, ismét a 42-es szintre lépek. Ezt tényleg javítani kell, főleg, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával.
<a href=""></a>
Megéri!!!Vegyétek!
Nem tudok bejelentkezni az előrehaladás visszaállításához. Tényleg inkább nem a nulláról kezdem.
Sokkal gördülékenyebben megy, de elvesztettem az összes eredményemet. Szinte az összes penge és a háttér feloldva volt. A szuper zapper gyümölcsöt is, amit véletlenül folyamatosan aktiválok, mivel megszoktam a régi verziót. Illetve hogyan kell pengét cserélni? Még az új verzióban sem tudom, hogyan kell hozzáférni, amit feloldottam! Megvan a fizetős verzió is, ami még mindig tartalmaz néhány kiegészítést. Szintén nem szinkronizál a google játékokkal. Nagyon szeretném!
Azt hittem, végre kell hajtanom a feladatokat a pengék feloldásához, mint egy régi gyümölcs nindzsa, de ez nem tetszett... Pénzkidobás
Nagyon jò idő töltő. De valaki àrùlja el nekem lègyszí ,hogy mi a külömbség ez ès az ingyenes közt. Mert meg vettem, de nem làtom. Előre is köszönöm a vállaszt.
Tudod mi ez a játék
Fruit Ninja Classic Arkade kto
Ez az egyetlen játék, amelyet öt éve folyamatosan játszom. Két csillagomat elveszem egy hiba miatt, amelyet remélem, kijavít. Nem nagy ügy, de súlyosbító. A küldetések során nem ismeri fel, ha kombót kapok, miután lejárt a klasszikus játék ideje. Ha sikerül megoldani, visszaadom a két csillagot.
Régebben szerettem ezt a játékot, de már nem működik, miután a telefonomat Note 7-re és S7-re frissítettem, összeomlik, amikor elindítom.
A képkockasebesség lassú és észrevehető, a szeletelési kísérletekhez kapcsolódik. pontatlan a késés miatt, ami miatt úgy érzem, hogy kevesebbet vágok (vagy rosszul)
Fruit Ninja 2 Fun Action Games Action hgeg
Hosszú távú játékosként a játék igazi klasszikus. Nagyon kevés hibát tartalmaz, és megéri nagyon alacsony árát, ha el akarja költeni azt az egy dollárt.
Nagyobb játék
Én és a lányom imádjuk. Folyamatosan próbáljuk legyőzni egymás toplistáját
Szórakoztató és függőséget okozó végleges 5 csillag
Egyáltalán nem működik
A játék a legjobb, csak az a kérdésem, hogy a gyümölcsnindzsának lesz-e újra a Szellemirtók dojoja és pengéje, mert nagyon szeretném újra használni.
A mesterséges intelligencia automatikusan elbűvöli az egész játékot, hogy veszítsen. Azáltal, hogy az ő gyümölcsét összekeveri a tiéddel. Ráadásul soha nem hagy ki egy gyümölcsöt, és a játékmechanika szerint nem tud bombát ütni, mivel sokszor láttam, ahogy áthalad rajtuk. És amikor a te gyümölcsöd az övével keveredik, ő is átmegy rajtuk. Tudom, hogy az OP évfordulós pengéjét nehéz volt beszerezni, de egy olyan játékot készíteni, amely inkább a szerencsére, mintsem az ügyességre irányul. Én mindig 90-et kapok, amikor neki olyan 50, akkor az AI megerőszakol.
a klasszikus alkalmazás legelső verziója volt, és a legelső alkalmazás, amiért valaha fizettem... Hall of Famer itt!
A játék túl lassú az Android Lollipopon
Az új frissítés törölte az összes elememet
Nem értem, mi a különbség ebben és a demóban, mi a különbség ebben a verzióban és a demóban, amit valaki mond nekem
csak a régi verzió tetszett jobban..
Egy klasszikus. Hosszú idő telt el azóta, hogy ez megjelent, de ez nagyon simává teszi az élményt a modernebb telefonokon.
Szeretem a Fruit Ninját, de sajnos vissza kellett kérnem a visszatérítést. A játék minden alkalommal kétszeres sebességgel futott, ami lehetetlenné tette a játékot. S21 Ultra-n játszik
A játék jó kis időhúzás. Az összes új tartalmat az ingyenes srácok kapják, nem pedig a fizetett srácok. Azt hiszem, a halfbrick jobban értékeli őket, mert hirdetésekkel bombázhatják őket, ami több bevételt jelent. Remek üzleti modell srácok.