Post by beucrezkanmasur on Mar 17, 2022 0:07:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana Memorizer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana Memorizer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok nokta için kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana Memorizer 2022 version ▞▞▞
harika
basit. kullanımı kolay.
Hiragana Memorizer शिक्षा cej
Öğrenmek ve hatırlamak için harika bir yol.
Bunu çok seviyorum ama her seferinde bir satır pratik yaparken hangi cevabın olacağı çok açık. Keşke K satırındaki her problem için bir K cevabı yerine benzer sesleri karıştırsa.
Yeni başlayanlar için harika bir uygulama
Hiragana Memorizer Læring vaz
Herhangi bir zil ve ıslık olmadan basit ve kolay. Çözünürlük telefonumda kötü görünmese de uygulamanın kendisi temelde Hiragana flash kartlar olarak işlev görüyor. Yeni bir dil öğrenen için süper kullanışlı.
Gerçekten güzel ve tam ihtiyacım olan şeydi. Hiragana öğrenmeye çalıştığım en iyi uygulama. Teşekkürler!!
Harika bir uygulama, kullanımı çok kolay ve kullandığım kısa sürede çok şey öğrendim. Bu bir seçenek haline gelirse, reklamları kaldırmak için ödeme yapmak isterim!
sesli reklamları vardır. yüzebilen, kaldırılamayan reklamlar. ve geri düğmesi yok uygulaması. BÜYÜK YAĞ SEVMİYOR!
Çok kullanışlı.
İyi uygulama ve test seçenekleri. sevecek bir. Reklamlardan kurtulmak için bir veya iki dolar ödeme seçeneği, ancak çok açık görünmüyor. Aksi takdirde harika. Test oyunlarını seviyorum.
Kelime bilginizi test etmek için harika bir uygulama..
Japonca ve hiragana öğrenmek için iyi bir uygulama
Harika çalışıyor, bu benim hiraganamı çok hızlı öğrenmeme yardımcı oldu!
faydalı ekleme
Gerçekten beğendim! Denediğim birçok benzer uygulamadan bana en çok yardımcı olan bu oldu. Testlerden sonra yanlış yaptıklarımızı listeleyip onlara özel ikinci bir test oluşturmamız harika olurdu. Tebrikler!
Test için harika.
Basit ve etkili! Önerilen
Beğendim!
çok iyi. hiragana öğrenmek için en iyi uygulama. en iyi ve eğlenceli! (❛◡❛)✿
Sizi sadece bir yönde sorguluyor gibi görünüyor. Reklamlar aşırı sinir bozucu.
Takip ettim
2 gün içinde bana hiragana öğretti. şikayet edemem
Hiragana Memorizer Education gwk
çok fazla reklam
Hiragana Memorizer Izglītība ctqq
😁😁😁😁
<a href=""></a>
Uygulamanızı seviyorum, bu gerçekten hiragana karakterlerini ezberlememe yardımcı oldu. Aynı zamanda harika tasarım. Ama sevmediğim bir şey de, yanılmıyorsam testin maksimum sayısının sadece 46 olması. Bu yüzden, sınava girmeden önce birçok karakter kümesi seçersem, maksimum sayısı 46 olan bazı karakterler sınavda görünmeyecek, diğerleri ise birden çok kez göründü, ki bu haksız olduğunu düşünüyorum. Bunu benim için değiştirebileceğinizi umuyorum. Lütfen uygulamanızı geliştirmeye devam edin, Sevin
Hiragana'yı ezberlemek için en iyi uygulama
Hiragana'yı ezberlemek için harika bir uygulama ama 1 sorunla karşı karşıyayım, yani oyun oynamaya çalıştığımda ekran kararıyor. Hiçbir şey yapamaz! Her ne kadar quiz oynamakta sorun yok.
harika bir uygulama ve oyunlar gerçekten ezberlememi sağlıyor
Ücretsiz ve inanılmaz
Ele aldığım tüm uygulamalardan Duolingo'nun öğrenilmesi gereken en iyi şey olması. Bu çok daha iyi. Gerçekten öğrenebileceğimi hissediyorum. Sembolün neye benzediğini duyabiliyorum, parmağımla çalıştırmayı deneyebilirim. Bu, bilgi kartı biçiminde olduğu için çok daha kullanışlıdır. 4* verdim çünkü satın alıp eklentileri kaldıramıyorum. Ama sanırım sürekli eklemeler yapmak geliştiriciye uzun vadede yardımcı oluyor, bu yüzden ücretsiz olduğu için acı çekeceğim.
Hiragana öğreniyorsanız süper yararlı bir yardımcı program! İçeriği incelemek için Duolingo ile birlikte kullandım ve işe yaradı!
basit ve kullanıcı dostu 🐱
Sen en iyi adamsın. Her iki uygulamanızdan hem katakana hem de hiragana öğrenebiliyorum. Lütfen lütfen aynısını Kanji ve Japonca gramer için de yapar mısınız... lütfen